Oppdateringer etter runde 4 i A og runde 3 i B.

      Kommentarer er skrudd av for Oppdateringer etter runde 4 i A og runde 3 i B.
Gruppe A runde 2 – 4.
Gruppe A har nå spilt ferdig runde 4 med tre hengepartier.
Vidar som rundet 80 år forleden har tatt ledelsen med 4 seire. Stødig spilling frem til motstandere gjør en taktisk bom rundt trekk 15 og han viser ungdommen ingen nåde.
Leon har 3 av 4 poeng. Etter tapet mot Steinar i runde 1 har han møtt størst motstand i Marcus Stokke i runde 3 hvor den avgjørende feilen og avgjørelsen kom i trekk 24. Tcd1. Ellers ser vi fra runde 2 i kampen mot Andréas Lundstad at selv om fordelen var jevnt stigende viser en computeranalyse 94-90 i riktige trekk og de feil Andreas gjør er unøyaktigheter.
På 3 poeng følger også Jon Rørvik med seire og et hengeparti. Det har som vanlig vært solid og støtt spill fra vår tittelspiller.
3 poeng har også Svein Erik Lurdalen og det er gledelig å se han tilbake i angrep som ender i helpoeng.
Anders Aure har 2,5/3 og Villum 2/3 og størst ratingfremgang foreløpig.
I morgen 8.2 spilles runde 5 og et par kamper er utsatt.
Gruppe B etter runde 3
Her har Roger Løvaas gått hardt ut og leder med 3/3. Det var en heldig seier i runde 3 hvor Elliot gikk feil i bondesluttspill. Dette kan anbefales å se på for spillere i gruppa her for å vurdere. Følelsen under partiet svingte fra sikker seier til et håp om at debutanten ikke låste motsatt fløy før han angrep. Angrepet kom for tidlig og Roger slapp unna.
Geir Kvalsvik og Nåkkve Kierulf spilte innbyrdes remis og følger på 2,5/3, mens Robert Forthun Damli har fått fart på brikkene og står med 60 tjente ratingpoeng og en beholdning på 2/3. Det samme har Elliot etter imponerende debut i langsjakk.
Per-Erik Evensen har et par utsatt og står med 1/1 mens Helmer Nilsen har 2/3 spilte.
Runde 4 spilles 8.2, mens neste uke settes av til utsatte partier. Husk at det er mulig å avvikle privat eller bruke klubben hvilken dag som helst. Det er veldig moro å ha Bjørn Jahnsen tilbake ved brettet og Halldór Stefánsson etter litt pause. En dark horse nå er også Mats Lindkjølen som står med 0/0, men en frisk pallplass fra Gruppe C i høstturneringen.