Oppdatering etter klubbkveld 8. februar.

      Kommentarer er skrudd av for Oppdatering etter klubbkveld 8. februar.
Runde 5 i A og Runde 4 i B
5. runde i gruppe A ble spilt i går. Her gikk Vidar på sitt første tap etter at André Tsolis Hellenes virkelig tok revansj for en treg start. Etter siste feil med 15. f4 og Vidar går feil med springer er det ingen vei tilbake og Andre jobber noen timer og har matt i 11 da Vidar omsider strekker frem hånda.
Dag mot Anders Aure ble også av det lange slaget og Dag hadde til dels stor fordel underveis. Dessverre gikk det galt med 45. Txa7 som nok ser naturlig ut, men langtkommende bønder støttet av en springer avgjør etter få trekk. Tårnet rekker aldri tilbake og remisen som lå der forsvant.
Marcus Stokke mot Svein Erik Lurdalen ble en Pirc som endte i remis. Jeg vil tro Marcus irriterer seg over en stor fordel som ble spilt bort, men viser at nivået er der og at Konnerud er på vei til å bli favorittbanen hans.
Det siste partiet som ble spilt denne kvelden var Villum mot Leon. Villum kom likt ut til trekk 10, men deretter overok Leon og viste ungdommen ingen nåde.
Stillingen pr. nå er da Vidar og Leon med 4/5, men Jon Rørvik kommer bak med 3/3. Anders Aure 3,5/4 og Svein Erik Lurdalen 3,5/5. Villum har 2/4, mens Marcus Stokke imponerer med 1/4 mot de 4 øverste på lista.
Gruppe B – runde 4
Toppoppgjøret Roger Løvaas mot Geir Kvalsvik ble utsatt til neste uke. Nåkkve Kierulf og Per-Erik Evensen kjempet godt i en jevn remis kamp. Per-Erik fikk en mulighet til fordel etter 16. Txc4, men fant ikke riktig vei og det jevnet seg ut igjen.
Den store inspirasjonen denne dagen var Elliot sin overkjøring av Helmer. http://tournamentservice.com/pairings.aspx?TID=KonnerudTempoKlubbmesterskap20-Konnerudsjakklubb_2&group=%D8vre%20grense%201600 – her kommer partiet fra Håvard. Dette er virkelig verd å få med seg. I sitt 4. langsjakkparti gir han Helmer Nilsen ingen mulighet og tar sin 3. skalp.
Amalie viser klasse før jente-Nm i helgen og Mats Lindkjølen ligger med 1/1. Håvard Aure slapp unna mot Fredrik Bolsønes og Bjørn Jahnsen tok sin seier mot Per-Arne Sveia.
Tabellen preges av mange utsatte så vi avvikler en runde utsatte 15.2 og om ikke så lenge igjen. Det er lov å avtale privat og låne lokalet eller utstyr til dere som ønsker.
Det ble spilt et Konrad parti og Det er for evig og alltid bekreftet at Formannen er klubbens dårligste taper.