Klubbmesterskapet 2022

      Kommentarer er skrudd av for Klubbmesterskapet 2022

Klubbmesterskapet starter opp onsdag 26.01

På grunn av Covid-19 situasjonen velger vi å dele opp turneringen i 2 grupper. Litt avhengig av antall deltagere i gruppene avgjør vi om de spilles som Berger eller sveitser.

A-gruppen blir åpen for alle, så de som ønsker kan være med og spille om klubbmestertittelen. Gruppe B er sperret for spillere over 1500 i rating på januarlista, slik at de som ønsker å unngå de tøffeste spillerne kan møte motstand mer på sitt eget nivå.

De påmeldte spillerne med under 1500 i rating, bes om å melde fra til turneringsleder, Håvard, om de vil spille i A eller B gruppa. Send en sms til 95045669, eller en e-post til havard.aure@ebnett.no.

For de som ikke allerede er påmeldt, kan A eller B gruppe velges når dere melder dere på. Meld dere evt. på til undertegnede eller Roger.