NM for ungdom 2021

      Kommentarer er skrudd av for NM for ungdom 2021

Mens seniorene møttes til dyst i Drammen, hadde barnesjakken sin massemønstring, med NM for ungdom i Bergen. Konnerud sjakklubbs ungdom hadde bare med en deltager i årets mesterskap Villum stilte i 12 årsklassen, og gjorde som vanlig en god figur.

Etter 1,5 år med labert turneringstilbud på brettet, men desto mer på nett, sier rating lite om unge spilleres spillestyrke for tiden. Villum var 4. rangert i denne klassen, og forsvarte nesten forhåndsrangeringen med 6/9, og 5.plass. Det må han si seg godt fornøyd med, og blir nok vanskalig å håndtere i de siste rundene av klubbmesterskapet, for noen og enhver.

Resultater finnes i turneringsservice: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=NMforungdom2021-SotraSjakklubb&group=D%20(f%2009)