Konnerud BGP 2016

1 kommentar til Konnerud BGP 2016

For første gang siden 2009 arrangerte Konnerud en BGP turnering i dag.

Turneringen ble spilt på Svensedammen skole, med en betenkningstid på 20 min. pr. spiller pr. parti. Siden turneringen var lagt til den anbefalte helgen for kretsmesterskap, var det forventet mest lokale spillere. Nå arrangerte verken Telemark eller Akershus KM denne helgen, så det kom gledelig vis noen spillere derfra i tillegg til de lokale.

Helmer hadde gjort en fantastisk innsats med å få Konneruds egne spillere til å melde seg på, så vi endte opp med 40 deltagere, hvorav 28 er medlemmer av Konnerud sku. Dessuten spilte Anders som er medlem av Konnerud, men som offisielt fortsatt står med Tromsø SKU som usf-klubb.

I tillegg kom det 6 spillere fra Drammen, tre fra Klyve i Skien og 2 fra Bærum.

Samuel gjorde det bra

Den yngste klassen ble turneringens største, med 15 deltagere. Der ble det hjemmeseier til Tias, foran Magnus Ørn fra Drammens. Dagens mest imponerende resultat, var det  Frederik fra Bærum ssu som sto for. Han er bare 5 år gammel, og som turneringens klart yngste deltager tok han 3. plassen i klassen. Dette er nok en spiller vi kommer til å høre mye om fremover!

Frederik fra Bærum kommer vi til å høre mye om framover

I Miniputt var det 9 deltagere, og det ble en veldig jevn batalje. Avgjørelsen falt allerede i 2, runde, da William fra Bærum slo Emma. Etterpå avga han kun en remis, mens Emma vant sine gjenværende partier. Dermed vant William, foran Emma og Lyder fra Klyve, som var den eneste som klarte å ta poeng fra William.

Lilleputt klassen ble spilt sammen med kadett og ungdom, men Karl Ivar fra Drammens dominerte, og var best totalt i gruppa. Han avga kun en remis mot Anders som spilte i ungdomsklassen, og var 3 poeng foran Konneruds Mathias og 4 poeng foran Torfinn fra Konnerud som tok 3. plassen

I Kadett var det bare spillere fra Konnerud. Best av disse var Espen, foran Benjamin og Aleksander.

Med bare en  deltager i ungdom, var Anders vinner allerede før turneringsstart. Med remis mot Karl Ivar, ble han nummer 2 på kvalitet i gruppen lilleputt/kadett/ungdom.

Renate og Anders

En stor takk til alle som gjorde en slik turnering mulig, med Helmer Nilsen i spissen som jobbet på alle plan med å få turneringen i mål.

1 thought on “Konnerud BGP 2016

1. Helge Nordahl (Bærum)

Takk til alle på Konnerud for en fin turnering og en veldig hyggelig dag. Vi kommer gjerne tilbake ved neste anledning!