Sandefjord Grand Prix 2016

      Kommentarer er skrudd av for Sandefjord Grand Prix 2016

Sandefjord Grand Prix ble spilt på Kurbadet i Sandefjord 21.-23. oktober 2016. Spillsystemet var 2 hurtigsjakkrunder med 20 min. pr. spiller+ 10 sek. pr. trekk på hele partiet. Deretter var det 4 runder med 2 timer på 40 trekk + 30 min. på å gjøre ferdig partiet, pr. spiller.

Fra Konnerud var det Pål som hadde tatt veien til Sandefjord. Han benyttet muligheten til å stå over hurtigsjakken og komme inn i langsjakken med 1 WO poeng. Han møtte 3 høyere ratede spillere, samt Steinar Leite som var ratet omtrent som han selv. Etter seier over Steinar i runde 3, fortsatte han med seier mot Valdemar A. Staunsbjerg og remis mot Thor Roverud. I siste runde ble det et langt parti mot Mads Vestby-Ellingsen, som det ble tap i.

Dermed endte Pål på 12. plass av 36 deltagere. Godt foran forhåndsrangeringen med 3,5/6. Vinner av A-Gruppa ble IM Johan Sebastian Christiansen som spilte på hjemmebane, foran Vegar Koi Gandrud fra Hønefoss og Mads Vestby-Ellingsen fra Tromsø.

I B-gruppa vant Ståle Nilsen fra Asker med 5,5/6, foran John Olav Kroken og Tore Teigen.

Pål har analysert noen av partiene sine her: http://sjakktrening.blogspot.no/?m=0

Resultater her: http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=SandefjordGP2016-SjakklubbenCaissa