Runde 4 unnagjort

      Kommentarer er skrudd av for Runde 4 unnagjort

I åpen gruppe er det fem utsatte, men det tyder på en jevn turnering. Aidas har +2 og to utsatte. Leon, Christian og Elias med +3 =0 og -1. Lurdalen lurer bak med +2 =1 og et utsatt mot Aidas.

Et avgjørende parti for tetkampen var kampen mellom Dmitry-Aidas hvor Dmitry kjørte forestillingen helt til 30. Dc5? og etter så ikke Aidas seg tilbake, men fikk heller litt hjelp i et par ikke optimale trekk fra hvitspiller, og styrte inn til seier. 

Elias er et nytt bekjentskap på Konnerud Tempo. Han har spilt flere år i Holmestrand, men ønsker nå å utvikle seg videre og spille jevnlig mot høyere ratede spillere. Han har spilt godt og i kampen mot Anders hvor det vekslet litt frem til Anders spilte feil med 35. Dxa7? og Elias kunne presse videre og inn til seier, selv om ikke de optimale trekk ble funnet over brettet av noen av kamphanene. 

Villum-Elias ble spilt i runde 1 og viser at det gjøres mange gode trekk også i Konnerud Tempo med godt innrykk av juniorer og dette setter en spiss på de hyggelige kveldene over brettet. Sammen med tre spillere over 2000 har vi fått et bra nivå på klubbkveldene. 

Totalt 20 spillere i åpen gruppe og 24 som har spilt partier i gruppen som er stengt ved 1500 i FiDE rating gjør at vi nok en gang setter rekord for oss i nyere tid ang. størrelse på turneringene. 

Også i denne gruppa setter nye spillere preg på tabellen. Torben har kommet fra Vestlandet og feier inn med +3 og en utsatt. I kampen mot Kristian viste han ingen nåde når sort spilte 25. Sd7 og fordelen økte. Kristian kom som en frisk vind inn i klubben høst og vi setter stor pris på humøret og latteren som alltid sitter løst hos han. Etablerte klubbspillere vil måtte slite for poengene fremover også her. 

Runde 5 spilles 28.2 og vi har også plass til tilskuere som vil komme innom. Jon sitter på kjøkkenet, klar for både løgn, lyn og gode historier. Jeg gleder meg til å ankomme alle dager til klubben vår.