Høstturneringen

      Kommentarer er skrudd av for Høstturneringen

Høstturneringen er mer eller mindre ferdigspilt, men det er ennå uavklart rundt 2. og 3. plassen i B gruppa.

I A gruppa ble det svært jevnt, da Dmitry Ivanov (Drammens) og Leon Simula til slutt endte opp med 9,5/11 og remis i sitt innbyrdes oppgjør i siste runde. Til slutt ble det Dmitry som knep turneringsseieren på kvalitetspoengene. Disse ble tett fulgt av Jon Fredrik Rørvik på 9 poeng. Deretter var det et stykke ned til Anders N Aure på 7,5 og Vidar Taksrud på 6,5. Med dette gjennomførte Dimitry dobbelen, og ble høstmester i både Konnerud Tempo og Drammens høstturnering. I Drammen avga han for sikkerhets skyld ikke poeng!

B Gruppa ble veldig jevn, den også, med Thorgrim Selmer, Amalie Linnea Heibo og Roger Løvaas på 7,5/11. Her har Thorgrim sikret seg gruppeseieren på kvalitetspoeng, mens stillingen mellom Amalie og Roger avgjøres gjennom resultatene i de to utsatte partiene.

Den eneste gruppa med en vinner på poeng, var C gruppa, der Nåkkve Kierulf tok 7/9 og vant foran Mats Lindkjølen på 6,5 og Stine Fjære på 6.