Kjetil fortsetter å imponere

      Kommentarer er skrudd av for Kjetil fortsetter å imponere

I en litt amputert 2. runde av høstturneringen, var det 1. rundes store overraskelsesmann, Kjetil, som nok en gang overbeviste med godt spill mot høyere ratet motstand. Denne gangen var det Anders som måtte slite mot en opplagt Kjetil. I en slags reversert Grunfeld fikk Anders en liten fordel ut av åpningen, og presset  hardt på for seier. Kjetil fant hele tiden de beste trekkene, og det endte til slutt opp i et dødt tårnsluttspill som Anders prøvde å svindle til seg, som best han kunne, men med et tårn og en bonde hver tilbake på brettet måtte Anders innse at det ikke var flere svindelsjanser, og de tok remis.

Thorgrim valgte c3 italiensk mot Jon, men kom tidlig under press, og etter Thorgrims 14. Sh4, styrte Jon partiet sikkert inn til seier.

TK fikk en komfortabel fordel i åpningen mot Benjamin, som spilte en slags Benonistruktur. Med god stilling på brettet var TK fredelig innstilt, og tilbød remis til Benjamin som ikke nølte mye med å ta i mot.

Øivind trakk plutselig Bird ut av verktøykassen når han skulle ut mot ringreven Vidar. Lang rokade fra Øivind ble nok litt for ambisiøst, og Vidar kunne pøse på med et skummelt kongeangrep som slo gjennom.

Fredrik som overrasket med remis mot Helmer i runde 1, fikk det tyngre mot Roger denne runden. Med kongen låst av i sentrum ble det for vanskelig å forsvare seg, og Roger kunne innkassere materiell.

Det siste partiet som ble spilt, var mellom Renate og Mathias som kom inn i turneringen fra runde 2. Der viste Mathias at han har mest erfaring, og vant greit.