Andres første klubbmestertittel

      Kommentarer er skrudd av for Andres første klubbmestertittel

Årets klubbmesterskap i hurtigsjakk ble spilt 23. og 30. mai, over 7 runder med 20 min + 5 sek pr. spiller. Hele 24 spillerer spilte turneringen, som vi hadde åpen for alle, enten de var medlem av en sjakklubb eller ei.

Jon tok turneringsseieren i klubbmesterskapet i hurtigsjakk

Klar turneringsvinner ble Jon, med 7/7 og overbevisende spill gjennom turneringen. Resten av feltet avga poeng til hverandre i tillegg til tapene for Jon, og 3 spillere endte til slutt på 5 poeng. Best kvalitet av dem hadde Andre, foran Kazim og Jan Magnus. Dermed ble Andre klubbmester i hurtigsjakk.

Beste junior ble Emma, med 4,5 poeng, og 5 plass totalt i et sterkt felt

Fullstendige resultater her: http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=Klubbmesterskapihurtigsjakk201-Konnerudsjakklubb