Oppdatering etter ca. 7 kamper i gruppe B og C

      Kommentarer er skrudd av for Oppdatering etter ca. 7 kamper i gruppe B og C

Vi har kommet et godt stykke på vei  i turneringen og spillerne i toppen har nå spilt 7/10 kamper. 

De siste to uker har ikke vært avklarende, men heller gjort det tettere i toppen. 

Thorgrim leder med 5,5/7. Forrige uke vant han over Tore, men må nok på bakrommet innrømme at han var noe heldig. Partiet svingte og Tore hadde sin store mulighet etter Thorgrim sitt trekk 27. … Kb5 angrep Tore med feil bonde og det svingte tilbake. I går var det duket for oppgjør mot Roger. Etter mange timers forberedelser fra Selmer fikk Roger inn trykk, men fant ikke ut hvordan han skulle utnytte fordelen og gikk seg helt vill i trekk 29. og 30. Td6. Troen på offensiven ble i overkant og Thorgrim kontret. Dog er tydelig sluttspill noe klubben hadde hatt fulle hus på. Roger tror først han kan løse 3 mot 3 bønder, mens Thorgrim gjør siste feil med et markert Løpernedslag på f1 i det 44. trekket og gav bort d-bonden i trekk 45. Roger fikk så tak i randbonden og til slutt stod det to konger igjen på brettet og Løvaas pustet lettet ut. Han følger så som nr. to med 5/7. 

Amalie tjente nye poeng mot Helmer og følger på 4,5/7. Øivind med 4/8 gikk på en smell mot Geir Transeth som etter en god og offensiv start på partiet møtte motbakken. Lokal tåke hos sortspiller Andersson gav Geir mulighet til å få stilling som var matt i 2. Gunnstein 3/6 og Geir Fagervik med 3/4 lurer rett bak på tabellen. 

Tore med 2/6 gikk på en lei smell mot Håvard i går gikk oppover på tabellen med 1,5/5. Helmer ligger også der med 1,5/4 og Geir Transeth med 1/4. Bjørn Stian 0/4. Håvard og Geir viser at forrige rapports spådom om at her er det poeng å hente viste seg rett. Alle partier svinger og det gjelder å holde motet oppe og selvtillet er det ingen grunn til å gi bort. 

C-gruppa har blitt litt redusert etter at dessverre Daniel og Odd Ivar har måttet stå av turneringen. Nåkkve har 5/6,, mens følger tett på med 5,5/7. Sam slo Abdulraham overbevisende og har 5/8. Erik Alfred 4,5/7, mens Abdulrahman 4,5/6. Stine har 4/5. Her er det mulighet for en pallplass. Per-Arne og ligger dessverre litt langt bak. Forhåpentlig klarer vi her å få avviklet flere gode partier her de neste ukene.