Påmelding til høstturneringen

      Kommentarer er skrudd av for Påmelding til høstturneringen

Nå som vi er ferdige med å arrangere EM for seniorer, er vi klare til å tenke på høstturneringen.

Selve turneringen starter onsdag 29.08, og vi opererer fortsatt med en betenkningstid på 90 min pr. spiller på hele partiet, med 30 sek. tillegg pr. trekk fra trekk 1. Turneringen går over 9 runder frem mot jul. Det spilles på onsdager fra kl. 18.30. Vi ønsker alle velkommen. Både tidligere og nye medlemmer.

Eneste krav for å spille turneringen, er at man er medlem av en sjakklubb, eller melder seg inn i en. Turneringsavgiften er satt til kr. 200,- Evt. medlemskap i Konnerud sjakklubb koster kr 1000,- pr år.

Påmelding via TS: http://tournamentservice.com/enroll.aspx?TID=Konnerudhostturnering2018-Konnerudsjakklubb

Ved spørsmål, kan dere ta kontakt med turneringsleder Håvard Aure på e-post havard.aure@ebnett.no eller tlf: 95045669.