Gratulerer til Georg A Krohg som Buskerudmester

      Kommentarer er skrudd av for Gratulerer til Georg A Krohg som Buskerudmester

Det ble en særs spennende siste dag av Halvåpent Buskerudmesterskap 2018.

Etter første dag, ledet Georg Krohg og Pål Skogli med 2,5 poeng, foran Vebjørn M Leonhardsen, Anders N Aure, Kazim Yilmaz og Lars Erik Brobakken på 2 poeng

Under veis i partiene, slet både Pål og Georgi motbakke mot henholdsvis Kazim og Anders. Til slutt rodde begge i land remis, og med remis også mellom Vebjørn og Lars Erik, utnyttet Carl Christian Aarnes muligheten til å komme seg med i seiersdiskusjonen etter seier over Jan Gunnar Fredriksen.

Dermed var det så jevnt det kunne bli foran siste runde , med Pål og Georg på 3 poeng og 5 spillere på 2,5 poeng. Her måtte Pål nøye seg med remis mot Lars Erik, mens Georg i siste rundes lengste parti til slutt dro i land seieren mot Carl Christian. Av spillerne på 2,5 var det kun Anders som tok et helpoeng.

Dette førte til at pallen ble besatt av kun Buskerudspillere, Georg fra Modum på 4 poeng, foran Pål og Anders fra Konnerud med 3,5 poeng. Georg tok med det sitt 3. Buskerudmesterskap, og kan ta med seg DT-BBs vandrepokal som ble satt opp i 1987, til odel og eie.

Av de øvrige Konnerudspillerne var det Emma som gjorde det best med 2,5 poeng og 9. plass blant de 15 spillerne, mens Egil, undertegnede og Villum tok 12.-14. plass.

Fullstendige resultater kan finnes her: http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=HalvapentBuskerudmesterskapisj2018-Konnerudsjakklubb

Alle partier med computeranalyser kan spilles gjennom på Sjakknytt

Bilder fra dag 2: