Seriesjakk 2023-24 – 1. spillehelg resultater

      Kommentarer er skrudd av for Seriesjakk 2023-24 – 1. spillehelg resultater

Vi har i år valgt å melde på 4 lag. Håpet er å få ennå flere spillere i aktivitet utenfor klubblokalene. Vi har et lag i 2. divisjon, et i 3. divisjon og to i 4. divisjon. 

Første spillekveld varr 29. oktober. 1. laget hadde besøk av Kampen 1. Her vant vi 3-1 og fikk en god start på jakten på opprykk, 2. laget reiste til OSS og møtte OSS 4 voksenlaget. De tok med seg en seier 2,5 – 1,5.  3. laget var på NTG og spilte mot Dragen 4. Her ble det nederlag 1,5 – 2,5 etter at Kristian spilte og vant sitt første langsjakkparti utenfor klubben. 4. laget kjørte til Porsgrunn og tok med seg 4-0 seier tilbake mot deres 3. lag. Enkeltresultater kan finnes i meny på høyre side hvor det er link til alle lag. 

Neste spillehelg er 3. desember med følgende kamper: SOSS 2 – Konnerud Tempo 1, Offerspill 4 – Konnerud Tempo 2, Offerspill 5 – Konnerud Tempo 3, Konnerud Tempo 4 – Dragen 3.