Landsturneringen 2023

      Kommentarer er skrudd av for Landsturneringen 2023

Landsturneringen 2023 har passert halvveis, og 5 runder er spilt. Konnerud Tempo har 3 deltagere med i år. Det er Villum i Kadett A, Thorgrim i klasse 3 og Helmer i klasse 4.

Etter 5 av 9 runder er Villum i delt ledelse med 2 andre spillere i Kadett A, med 4/5. Dette er meget imponerende i en jevn klasse der Villum er forhåndsrangert som nummer 5, men de er 8 spillere innenfor en ratingforskjell på 120 ratingpoeng. Villum har allerede slått gruppas nest høyest ratede spiller, og spilt remis mot den høyest ratede spilleren. Vi kan bare ønske lykke til videre i de 4 siste rundene.

 

 

Thorgrim startet turneringen som 3. rangert i klasse 3, men har ikke helt fått spillet til å sitte. Han har scoret 50% hittil, noe som er ca et poeng under forventet score, men med 4 gjenstående runder er det alle muligheter til å pynte på resultatet. Klasse 3 ledes for øvrig av vår gode venn fra Modum, Kazim Yilmaz. Han har 4,5 poeng og leder sammen med 2 andre spillere. Vi krysser fingrene for at Kazim holder dampen oppe, videre i turneringen!

I klasse 4 er Helmer 2. rangert, kun etter vårt bimedlem Per-Erik Evensen fra Modum. Ingen av dem har fått det til å klaffe helt, og de står med henholdsvis 2 og 2,5 poeng.

 

Resultater:
Kadett A
Klasse 3
Klasse 4