Oppsummering runde 3-6

      Kommentarer er skrudd av for Oppsummering runde 3-6

Det er dessverre litt tid siden forrige oppdatering, men nå er det på tide med en oppsummering. I toppen ligger de vanlige spillerne når vi har gjennomført seks runder, men noen utsatte partier.

Jon har spilt stødig og sikkert, men i partiet mot Christian var han nok litt heldig og fikk tilbud om remis i en stilling hvor analysemotorer gav hvit sikker fordel og trygt kunne spilt videre. Dog seier mot både Anders og Vidar gir håp om Klubbmestertittel. Det blir nå spennende i et utsatt parti mot Aryan. Denne har som forventet kun seire og to utsatte partier.

Christian har hatt en flott turnering. Det ble også remis mot Vidar hvor han stod over hele tiden, og tidvis meget godt. Et naturlig tap mot Aryan gjør at Jon må avgi noe mer poeng før han kan komme foran på tabellen. 

I forhold til topp fem er det noen utsatte partier som blir viktige. Lurdalen sine mot Anders og Dag og Dag-Thomas vil være avgjørende. Andre har også mulighet til å spille seg oppover med seire i sine utsatte mot Øivind og Helmer. Håper vi kan få avviklet de fleste av disse de neste ukene. Veldig hyggelig er det at Thomas og Andreas ligger godt an etter noen og mange år utenfor klubben. 

Nedover på listen ser vi at rating er et godt instrument. De som har spilt godt og foreløpig er i pluss er Øivind, Helmer, Hugo, Roger, Håvard og den store klatrer i NSF sine lister fra sist, han far sjøl Geir K. Mange gode kamper er spilt og tette oppgjør utkjempet. Alle 28 spillere viser god kampvilje og vi ser frem til spennende matcher også de siste tre runder. 

Det har vært flott å komme i lokalene som Helmer, Geir T og Erik har jobbet mange timer med de siste måneder. Mange gode kommentarer og fornøyde spillere gjør at styret føler vi har kommet godt i gang etter pandemi-pausen. Ennå ligger det 5-6 spillere som har antydet at de er tilbake etter nyttår når klubbmesterskapet starter opp.