Årsmøtet 2021

      Kommentarer er skrudd av for Årsmøtet 2021

Årsmøtet i Konnerud Tempo sjakklubb ble avholdt på Skype 9. mars.

Året har vært preget av Covid 19, men noe aktivitet har vi klart å gjennomføre tidlig på året og noen uker på høsten. 

Dette var det første årsmøtet etter sammenslåingen av klubbene og her ble Vidar Taksrud utnevnt som æresmedlem for sine mange år med innsats i ulike roller for Tempo. 

Årsberetningen:

Styret har i perioden bestått av:

Formann: Roger Løvaas
Økonomiansvarlig: Per Arne Sveia
Sekretær/webansvarlig: Håvard Aure
Styremedlemmer: Thorgrim Selmer, Andre Tsolis Hellenes, Anders Nilsson Aure og Jon Fredrik Rørvik

Det har vært avholdt 5 styremøter i perioden. På grunn av Covid-19 pandemien har de 3 siste møtene vært avholdt på Skype, noe som har fungert bra.

Fusjon med sjakklubben Tempo:

På Konnerud sjakklubbs årsmøte i 2020 ble fusjon med sjakklubben Tempo vedtatt, og dette var klart innen utgangen av året. Den nye klubbens navn er Konnerud Tempo sjakklubb.

Aktivitet:

2020 ble et spesielt år, etter at nedstengningen av landet kom i mars, og vårens klubbmesterskap ble avbrutt. Høstturneringen ble også noe amputert, på grunn av ny nedstenging av aktiviteter i Drammen, fra november.

Før nedstengingen rakk vi dog å avvikle åpent NM i lyn og hurtigsjakk, med klar deltagerrekord. Dessuten fikk vi også arrangert NM for ungdomslag, i samarbeid med ungdomsgruppa.

Ellers har mye av klubbens aktivitet blitt flyttet ut på internett, med ukentlige turneringer på Lichess, i de periodene det har vært lockdown på fysisk sjakkspilling. Primus motor for nettsjakken har vært Anders Nilsson Aure, som har lagt til rette for onsdagsturneringer med forskjellig spilletid.

Klubblokalet:

Det har vært gjort en stor innsats med klubblokalet gjennom 2020 og i 2021. Dugnadsgruppa med Helmer Nilsen, Geir Transeth og Erik Alfred Sveen i spissen har gjort en kjempeinnsats.

Klubbturneringene:

Klubbmesterskapet 2020 samlet 31 deltagere som spilte minst en runde, et deltagertall litt høyere enn i 2019. Dessverre fikk vi bare gjennomført 6 av 9 runder av turneringen, og det var dessuten mange utsatte partier når turneringen ble avbrutt av den nasjonale nedstengingen på grunn av Covid-19.

Resultatmessig lå Svein Erik Lurdalen på toppen av resultatlisten da turneringen ble avbrutt, foran Jon Fredrik Rørvik og Pål Skogli.. Styret vedtok at 6 runder avviklet, og ujevnt antall utsatte partier blant deltagerne ikke gjorde det forsvarlig å utnevne noen klubbmester ut fra resultatene.

Til høstturneringen holdt deltagelsen seg relativt stabil, og det endte opp med 28 deltagere i 3 bergergrupper.

Nok en gang ble turneringen avbrutt før slutt, men A gruppa fikk en klar vinner i stormester Aryan Tari med 12/12. Med litt ujevnt antall uspilte partier, endte Jon F Rørvik på 8,5/12 og Christian Heen Carlsen på 8/12.

Klubbmesterskapet i hurtigsjakk over 7 runder og 2 kvelder, samlet 14 deltagere, og ble vunnet av Svein Erik Lurdalen med 5,5/7, foran Jon F Rørvik og Karl Anker Slettum med 5/7. Beste Konnerudspiller og klubbmester med 4,5/7 ble Pål Skogli.

På grunn av nedstenging ble det ikke arrangert noe klubbmesterskap i lynsjakk.

Andre turneringer:

Konnerud sjakk-klubb har arrangert følgende turneringer:
Åpent NM i Lynsjakk, 10.01.20, på Scandic Ambassadeur (431 delt)
Åpent NM i hurtigsjakk, 11.01 – 12.01.20, på Scandic Ambassadeur (461 delt.)

Turneringer arrangert i samarbeid med ungdomsgruppa:

NM for ungdomslag 2020, 14.02-16.02.20, Scandic Amassadeur hotell (166 delt)  

Seriesjakken:

Seriesjakken ble dessverre avlyst på grunn av den nasjonale nedstengingen ifbm. Smittesituasjonen rundt Covid-19

Styret ble gjenvalgt 

Siden sist års årsmøte ble avholdt sent på året var det naturlig at hele styret tok og fikk gjenvalg. 

Vi valgte også en valgkomite med leder Øivind Andersson, Nåkkve Kierulf og Kjetil Hefte. 

Økonomi

Vi har ennå en sunn økonomi i klubben og det siste året har vi pusset opp lokalene.