Klubbmesterskapene våren 2019

      Kommentarer er skrudd av for Klubbmesterskapene våren 2019

Årets klubbmester ble Andrè Tsolis Hellenes. Han tok på 9 runder 6,5 poeng. Vinner av turneringen ble Jon Rørvik med 8,5 poeng. Nr. 2 i klubbmesterskapet ble Emma med 6,0 poeng og nr. 2 Kent Odde med 5,5 poeng. Emma tjente 163 poeng på FIDE-ratingen og har igjen stabilisert seg på et høyere nivå. Det blir spennende å følge henne utover sommerens turneringer.

Årets klubbmesterskap i hurtigsjakk ble spilt 15 og 22. mai. 7 runder med betenkningstiden 20+5. Vebjørn fra Bærum vant turneringen med 5,5 poeng.

Klubbmester ble Anders Nilsson Aure med 5,0 med bedre kvaltitet enn Andrè Tsolis Hellenes. Anders avsluttet med å vinne over Jon Rørvik og ble en fortjent klubbmester. 16 spillere deltok i årets mesterskap.

Klubbmesterskapet i lynsjakk for 2018 ble spilt 2. januar og turneringen vunnet av Jon Rørvik med 8,0 poeng på 9 runder. Vi hadde godt besøk denne kvelden og 30 spillere deltok. Klubbmester ble Tor Kristian Schølseth med 6,5 poeng. Nr. 2 Terje Sandviken Næss med 5,0 og bedre kvalitet enn Anders Nilsson Aure, Tore Høisveen, Thomas Minde og Benjamin Stenseng.