Vennskapskamp mot Modum

      Kommentarer er skrudd av for Vennskapskamp mot Modum

Som tittelforsvarere dro 9 stykker opp til Modum for å spille match. Litt svekket var vi på grunn av sykdom, men vi hadde likevel håp om å slå greit fra oss, selv om vi var til dels vesentlig lavere ratet på de fleste bord.

Eter hvert som partiene skred fram, ble det tydelig at vi sto vanskelig på nesten alle bord. Dessverre viste det seg også å bli dårlig uttelling til slutt, og vi må bare gratulere Modum med seier 8,5 – 0,5.

Bordresultatene ble:

Anders – Jan Gunnar Fredriksen 0,5-0,5
Ole Morten Persen – Roger 1-0
Kent – Kazim Yilmaz 0-1
Stig Atle Paulsen – Christoffer 1-0
Tore – Gjermund Tandberg 0-1
Per-Erik Evensen – Egil  1-0
Benjamin – Aud Norunn Strand  0-1
Abdulsalman Qasibeti – Håvard 1-0
Abdulrahman – Asle Tandberg 0-1