Svindelens kveld

      Kommentarer er skrudd av for Svindelens kveld

Onsdag 22. mars ble det spilt  utsatte partier, og til tross for at Jon cruiset inn til en grei seier mot Anders, ble det svindlene som var mest spektakulære.

Bjørn spilte bedre enn Emma i åpningen og vant etter hvert en offiser for bonde. På et tidspunkt ga han offiseren tilbake for å komme 2 bønder over i et dobbelt tårnsluttspill. Med 3 bønder mot ingen på damefløyen, og 2 mot 3 bønder på kongefløyen burde Bjørn avgjort det greit, men bukket i stedet matt.

Kristian spilte en litt kjedelig linje i Budapest, og kom inn i krisestilling når han rokerte langt mot Tormod som gikk rett i strupen og angrep tøft. Etter unøyaktig spill ga han Kristian muligheten til å sette inn nådestøtet, men fikk servert muligheten tilbake når Kristian tillot Tormods dame å komme inn i kongestillingen. På det beste hadde Tormod matt i 4. I det påfølgende damesluttspillet med damer, og en løper for bonde til Tormod, fikk Tormod litt dårlig tid og spilte ikke på de beste planene. Til slutt fikk Kristian vridd til seg en seier.

Ellers vant Kent en grei seier mot Anders E som bukket tårn, og Egil vant mot Mahrukh som spilte bra fram til sluttspillet.

Helmer bukket tidlig en offiser og prøvde å skape motspill mot Christoffer, men Christoffer spilte sikkert og kom ut av komplikasjonene med tårn over før Helmer ga seg.