Klubbkveld 08.02

      Kommentarer er skrudd av for Klubbkveld 08.02

Onsdag var satt av til utsatte partier, men av diverse grunner var det bare 2 partier som ble avviklet. Det var partiene mellom Tias og Amanda, og Harald og Per Arne.

Begge partier ble dessverre preget av stygge tabber som avgjorde partiene. Tias startet med å bukke dame for løper, og fortsatte med å gi to offiserer for tårn, og Amanda sto med full kontroll på partiet. Dessverre klarte hun ikke å holde hodet kaldt, og valgte feil løsninger for å få byttet ned. Dermed bukket hun rett og slett matt.

Per Arne spilte sett under et, et godt parti. Initiativet i partiet vippet litt frem og tilbake, fram til Harald slapp Per Arnes dame inn i egen stilling. Dessverre skjønte ikke Per Arne selv, hvor godt han sto og begynte å se etter muligheter for å sikre remis. Han blingset og trodde kongen sto foran damen, sjakket på g1, og tilbød remis. Fortvilelsen var stor da han skjønte at det var damen som sto foran, og at han i virkeligheten hadde satt dama i slag.

Ellers samlet 10 stykker seg til en uhøytidelig lynturnering med tenketid 3 min. + 2 sek. pr. trekk. Gledelig var det å se at såpass mange av juniorene hadde valgt å spille komme for lynspill. Med såpass mange ivrige juniorer er framtida for klubben lys.

Spillerne spilte 9 runder Berger, og to spillere stakk tidlig fra resten av feltet. Det var Roger og Anders A, som sto med 8 poeng etter 8 runder, og møttes innbyrdes i siste runde. I dette oppgjøret var det Anders som trakk det lengste strået og avsluttet turneringen med 9/9, og vant foran Roger som tok 8/9. På tredjeplass fulgte lynhaien Tore med 6 poeng.

Resultatene fra lynturneringen