PoB Konnerud GP første dag

      Kommentarer er skrudd av for PoB Konnerud GP første dag

Det ble få deltagere i årets PoB Konnerud Grand Prix, med 12 spillere. Turneringen spilles derfor i kun en gruppe.

Etter første dag er det tredelt ledelse mellom Trond Støre, Anders og IM Johan Sebastian Christiansen. Alle på 2,5. På 4. plass følger Elias Hulleberg Sidali, som overrasket stort med å holde Christiansen til remis i runde 2. Christiansen sto til seier i midtspillet, men etter 28. Db6 ble det masseavbytter og resten av partiet var dødt remis, selv om Christiansen gjorde vinstforsøk fram til remisen var et faktum i trekk 106.

Anders og Støres avgitte halvpoeng kom gjennom en innbyrdes remis i runde 3, som tradisjonen tro ble rundens lengste parti. I morgen møtes Støre og Christiansen i 4. runde, mens Anders skal opp mot Sidali.

Resultater kan følges her: http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=POBKonnerudGrandPrixNGP2016-KonnerudSjakklubbsUngdom

Morthen Auke har også tatt en del bilder i løpet av dagen.