Åpent NM i lyn- og hurtigsjakk gjennomført

      Kommentarer er skrudd av for Åpent NM i lyn- og hurtigsjakk gjennomført

Helgen 6. – 8. januar gjennomførte vi for fjerde gang det åpne NM i lyn- og hurtigsjakk. Denne gang med over 330 i lyndelen fredag og 350 i hurtigsjakk lørdag og søndag. 

Fredagen ble innledet med mye trafikkaos med været, men de alle fleste var på plass etter fem kvarter og Jon Ludvig Hammer kunne starte sin vei til seier i A-gruppa. Premieutdelingen var ferdig 00.15 så det ble ikke så mange timer søvn før vi startet neste turnering. 

Resultatlistene ligger her:

http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=ApentNMilynsjakk2023GruppeA-Konnerudsjakklubb – her ligger også linker til gruppe B og C.

Hurtigsjakken holdt tidsskjema med noen travle runder søndag. En spennende A-gruppe hvor Espen Lie ledet lenge, men et tap i siste runde gjorde at Aryan Tari snek seg forbi og toppet liste etter 10 runder. 

Resultatet: 

http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=ApentNMihurtigsjakk2023GruppeA-Konnerudsjakklubb – også her linker til de andre gruppe i høyre kolonne.

Vi hadde nok en gang hentet inn både erfarne kjente dommer og medhjelpere og noen dommere som ønsket være med for å få sine napp for en fremtidig dommerkarriere. Tusen takk til dere alle sammen.