Emma og Villum i NM for ungdom

      Kommentarer er skrudd av for Emma og Villum i NM for ungdom

Så var det duket for NM for ungdom i Skien. Konnerud var representert med Emma i klasse C og Villum i klasse F. Emma endte på en flott 21 plass med 4/7 og 13 ratingpoeng opp. I denne tøffe klassen tapte hun bare mot 3 spillere over 1600 og alle tre endte innenfor topp 10. Dette var en flott prestasjon Emma.

Villum spilte i skumle klasse F hvor mange ikke enda har rating og rating tallet forteller om spillere som er på rask vei opp. Han var rangert som nummer 5 av 41. Det er vanskelig å prestere når du er den som har noe å bevise, men Villum beviste at han kan prestere. For ikke bare klarte han forhåndsrangeringen sin, men han tok 5,5/7 og en udelt 3. plass 1/2 poeng bak 1. og 2. plassen. I siste runde spilte han til og med om gullet. Dette var mot sterke Louis Khoo Thwe, og selv om han kjempa i motbakke fra start gav han aldri opp og endte opp med en remis mot den nå nybakte norgesmesteren. Dette lukter det svidd av. Han vinner også 17 ratingpoeng på denne flotte prestasjonen. Gratulerer med bronse.
Under følger det avgjørende partiet fra siste runde.

Foto: Nåkkve Kierulf