Klubbmesterskapet 2018. Gratulerer til Anders

      Kommentarer er skrudd av for Klubbmesterskapet 2018. Gratulerer til Anders

Onsdag er siste spillekveld for klubbmesterskapet 2018.  Anders er klubbmester etter sist ukes seier i et spennende parti mot Emma, mens Vidar vinner turneringen med seier over Andrè.

Det har vært en veldig jevn og spennende turnering hvor ungdommen virkelig har vist seg frem. Det har vært veldig moro å følge utviklingen til flere spillere som har tatt store steg, og vi vil jobbe med å legge til rette for at sjakken fortsatt skal være artig og utviklingen fortsette.

Mange av talentene var i helgen og spilte NM for skolelag. Her ble det gjort mange gode prestasjoner som viser at vi er på en god vei i klubben, men alt kan alltid bli bedre og kom gjerne med innspill til styret på konnerudsjakk1@hotmail.com

Vi jobber nå med å planlegge høsten 2018 og er glade for all tilbakemelding til klubben.