Høstturneringen oppsummert

Kommentarer er skrudd av for Høstturneringen oppsummert

Så var de siste partiene i høstturneringen spilt, og julefreden har senket seg over sjakklubben.. Da er det på tide med en liten oppsummering.

Suveren vinner av turneringen ble Vidar, med 9/9. Han spilte gjennomgående god og inspirert sjakk gjennom turneringen, selv om Roger fort kunne snytt han for et halvpoeng i deres parti.

Nummer to, med 6,5 poeng ble Anders S, som sikret plasseringen med seier over Anders A i siste runde. Med 4 seire på rad i avslutningen, kom også Tore seg opp på 6,5 poeng, men med litt svakere kvalitet enn Anders S. Dermed ble Tore beste spiller fra Konnerud i sammendraget.

Turneringens store positive overraskelse ble Benjamin, som endte på 5. plass med 5,5 poeng. Blant spillerne han slo, var både Anders A og Anders S. Med det hentet han inn hele 188 fide-ratingpoeng. Temmelig imponerende. Vi gleder oss virkelig til fortsettelsen.

De største ratingvinnerne ved siden av Benjamin, var Egil og Roger som spilte sine beste turneringer på en stund

Med så stor fremgang for mange, blir det et spennende klubbmesterskap utover våren. Det ser ut som Anders A kan få konkurranse om klubbmestertittelen.