PoB Konnerud grand prix

      Kommentarer er skrudd av for PoB Konnerud grand prix

PoB Konnerud grand prix 2017 ble arrangert 18. og 19. november. Det ble spilt 5 partier fordelt på 1 hurtigsjakkparti med 2o min pr. spiller + 10 sek. pr trekk og 4 langsjakkpartier med 90 min. pr. spiller + 30 sek. pr. trekk.

Etter at det kun var 5 påmeldte i C-gruppa, ble den slått sammen med B-gruppa, men de ble premiert hver for seg.

A-gruppa ble vunnet av Vegar Koi Gandrud fra Hønefoss, med 4,5 poeng, foran Ludy Helsio P Sousa fra Stjernen og Isak Sjøberg fra Nordstrand. Begge med 4 poeng. I denne gruppa spilte Anders, og fikk 1 poeng etter remiser mot Ragnar Edvardsen og Vidar Alexander Kopperud.

B-Gruppa ble vunnet av Carl Christian Aarnes fra Nordstrand, med 4 poeng, foran Tor Vegard Melby fra Eidsvold. også han med 4 poeng. På 3. plass fulgte Dani Rabie Yousef som beste spiller på 3,5 poeng.
Best av våre ble Egil, på 7. plass med 3 poeng, og beste C-gruppespiller. Han imponerte med seier mot Kazim Yilmaz og remis mot Jan Stokke i langsjakken. I tillegg spilte han en grei remis mot Stig Atle Paulsen i hurtigsjakken.

Roger tok 2,5 poeng og endte på 12. plass. Benjamin endte med 1 poeng på 19. plass, mens Andreas Jensen gjorde comeback med et halvt poeng og 20. plass.

Alle resultater og partier kan finnes på Turneringsservice: http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=PoBKonnerudGP2017-Konnerudsjakklubb