Kjempedeltagelse i KM for skolelag

      Kommentarer er skrudd av for Kjempedeltagelse i KM for skolelag

Kretsmesterskapet i skolesjakk for lag ble arrangert på Svensedammen skole, av Konnerud sjakklubbs ungdom med litt hjelp fra Konnerud sjakklubb.

Emma og Tias på Hallermoen 1

Med 91 deltagere ble det den største skolesjakkturneringen i Buskerud på mange år. Ekstra gledelig var det da at skolene på Konnerud var så godt representert. I barneskoleklassen var 5 av 16 lag fra Konnerudskoler, mens Svensedammen var et av 4 lag i ungdomsskoleklassen. I tillegg spilte flere spillere fra Konnerud på mikslag.

Rasmus fra Eiker vgs og Benjamin fra Svensedammen

Sydskogen vant barneskoleklassen

Kretsmestere i barneskoleklassen ble Sydskogen skole, med 10/10 lagpoeng. De slo begge de to lagene som på forhånd ble regnet som størst favoritter: Hennummarka 1 og Hallermoen 1. Særlig 3-1 mot Hennummarka 1 var imponerende. Mot Hallermoen var de litt heldige når førstebordsspilleren vant på tid mot Emma, i fullstendig tapt stilling.
Hallermoen 1, med Emma, Tias, Amanda og Mahrukh hadde ikke helt dagen og måtte ned mot både Sydskogen og Hennummarka og endte på 5. plass.

Premiebordet

Det ble også kåret en vinner blant lagene med bare 4. klassinger og yngre. Der ble Hallermoen 3 beste lag. Blant lagene med kun spillere fra 1. og 2. klasse, var det Fjell 2. klasse lag 2 som ble best.

Kjøsterud 1 vant ungdomsskoleklassen

I ungdomsskoleklassen vant Kjøsterud 1, mens Svensedammen tok 3. plass.

Eiker vgs var beste videregående skole

I klassen for vgs tok Eiker seieren foran St. Hallvard, med Paul Christian Auke fra Konnerud på laget.

Resultater finnes her: http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=KMSkolelagBuskerud2017-KonnerudSjakklubbsUngdom