God dag i seriesjakken for Konnerud

      Kommentarer er skrudd av for God dag i seriesjakken for Konnerud

I dag spilte vi bortekamper i Seriesjakken.

I 3. divisjon avd. A var førstelaget i Larvik.   Her vant Vidar, Jon og Pål og Anders remiserte til seier 3,5 – 0,5

Andrelaget spiller i 4. divisjon avd. C. I dag gikk turen til Vikersund og motstander var Modum 2. Først ferdig ble Thorgrim som spilte mot Kazim på 1. bord. Etter mange og raske avbytter ble de enige om remis innen første time. Jevne og spennende kamper utspilte seg på de andre bordene. Etter nærmere tre timer ble Egil og Asle Tandberg ferdig. Etter avbytte av tårnene hadde de dronning og syv bønder igjen hver. Asle vant en, men Egil fant varianten som ledet til evig sjakk og en ny remis. Roger og Gjermund Tandberg spilte på bord 2. Etter et jevnt press fra Gjermund bommet han på det siste angrepet. Roger fikk så dronning og tårn mot to tårn. Dog stod han fast i forsvaret, og Gjermund fikk doblet tårnene på syvenderaden. Begge hadde varianter å spille på, men med Tore og Per-Erik Evensen spillende på bord 3, ble det avventende spill., trekkgjentagelse og ny remis. Tore fikk så inn en matt mot Per-Erik med springer, konge og bondehjelp. En litt heldig seier etter jevnt press. Vi dro veldig fornøyde hjemover.

Neste runde er 15. januar og hjemmekamper mot Caissa 2 og Bærum 2.