Utsatte partier og Konrad 26.10

      Kommentarer er skrudd av for Utsatte partier og Konrad 26.10

Det ble spilt 3 utsatte partier, og 2 Konrad partier i kveld.

Først ferdig var det utsatte partiet fra 1. runde, mellom Torfinn og Steffen. Etter en relativt jevn åpning, bukket Steffen dame allerede i trekk 15.

Heller ikke Vidar fikk noen spesielt lang dag på jobben, i partiet mot Kristian. I en dronninginder kom Kristian tidlig under press, ble stående med kongen i sentrum uten å få rokert og ble trykket sammen på damefløyen. Etter 20 trekk inviterte Kristian til gaffel på dame og konge, og ga seg direkte.

Partiet mellom Bjørn og Robert ble en komplisert affære, som Bjørn behersket best, og innkasserte etter hvert et par bønder, og en kvalitet. Dermed ble det vanskelig for Robert.

I Konradturneringen møttes Anders og Per Arne, og Terje møtte Egil.

Passivt åpningsspill av Per Arne ble effektivt straffet av Anders, og etter at Per Arne bukket en springer for bonde, var det enveiskjøring.

Egil fikk som vanlig en god stilling, tidlig i partiet sitt mot Terje. Etter hvert jevnet det seg ut, og ved avviklingen til sluttspill så det veldig remisaktig ut, med like mange låste bønder, et tårn og en lett offiser hver. Etter hvert fikk Terje utnyttet springeren sin bedre enn Egil klarte å bruke sin løper med mange bønder på brettet. Til slutt fikk Terje fram to sammenhengende passerte fribønder som ble avgjørende.