Hønefoss GP 2016

      Kommentarer er skrudd av for Hønefoss GP 2016

Hønefoss grand prix ble arrangert på Hotell General, 14.-16.10.

Med et litt skuffende deltagerantall på 46 deltagere ble det spilt totalt 6 runder, fordelt på en runde hurtigsjakk og 5 runder langsjakk. Dessverre var det få deltagere fra Drammensområdet, men Anders tok turen oppover som eneste deltager fra noen av Drammensklubbene.

Til slutt var det Anders Hobber, som vant med 5/6, foran stjerneskuddet Tor Fredrik Kaasen på samme poengsum. Først av 5 spillere på 4,5 poeng var arrangørklubbens Kjell Håkon Lien.

Anders spilte en god turnering fram til og med 5. runde, da han hadde 3 av 5, mot sterk motstand. Dessverre bukket han offiser allerede i trekk 8, i siste runde mot Porsgrunns talentfulle Andreas Sebastian. Dermed ble det en turnering på forventet score for Anders og 19. plass av 46 deltagere med 3/6.

Resultater: http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=HonefossGP2016-HonefossSjakklubb