Kretsmesterskap for barn og ungdom.

      Kommentarer er skrudd av for Kretsmesterskap for barn og ungdom.

Lørdag 23. september ble kretsmesterskapet for barn og unge  arrangert på Modum frivillighetssentral i Vikersund.

Konnerud hadde 13 deltagere, og var klubben med flest deltagere. Det var godt jobbet av Helmer, med å rekruttere spillere til å stille i mesterskapet. Betenkningstiden var 25 minutter pr. spiller pr. parti, og alle som deltok er kvalifisert til å spille NM for barn og ungdom i Trondheim 4.-6. november.

Beholdningen ble 2 kretsmestertitler til Konnerud,  en andreplass og 4 tredjeplasser. Anders ble kretsmester i klasse A, mens Emma tok kretsmestertittelen i klasse E.

Emma ble kretsmester i klasse E

Emma ble kretsmester i klasse E

Anders ble kretsmester i klasse A

Anders ble kretsmester i klasse A

Tias ble nummer 2 i klasse G, mens Espen ble nummer 3 i klasse C, Oskar ble nummer 3 i klasse D, Amanda ble nummer 3 i Klasse E og Kristoffer tok tredjeplassen i klasse F.  Dermed ble Konnerud  klubben med flest topp 3 plasseringer i Kretsmesterskapet.

Kretsmestere i de øvrige klassene ble Gjermund Tandberg, Modum i klasse B, Karl Anker Slettum, Kolngsberg, i klasse C, Karl Ivar Lavergren, Drammens, i klasse D, Iver Otterlei Johansen, Drammens, i klasse F og Magnus Smeby Fjørtoft, Veien i klasse G.

De 7 kretsmesterne 2016, samlet

De 7 kretsmesterne 2016, samlet

Konneruds tropp i KM 2016

Konneruds tropp i KM 2016

Alle resultater ligger her: http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=KMBuskerud2016-ModumSjakklubb