Lagkamp mot Modum

      Kommentarer er skrudd av for Lagkamp mot Modum

Den årlige lagkampen mot Modum ble spilt over 12 bord med betenkningstid 60 minutter pr. spiller pr. parti. I tillegg spilte fire ferske barnespillere fra Modum, noen uhøytidelige kamper mot ferske barnespillere fra Konnerud.

Med 12 bord, var dette den største lagkampen i de årene vi har spilt lagkamper. En stor takk til Modum som fikk med seg så mange spillere på tur til Konnerud!

Selve matchen endte med knappest mulig seier til Konnerud, med 6,5 – 5,5.  Modum var sterkest på de 8 første bordene, mens Konnerud gjorde rent bord på de 4 siste bordene.

Med 2 partier igjen sto det 5-5, og Aud Norunn Strand fra Modum sto bedre enn Christoffer, mens Anders A hadde et likt tårnsluttspill mot Jan Gunnar Fredriksen. Som så ofte før fikk Aud Norunn problemer med tiden, og hun gjorde feil i en avbyttevariant, og tapte. Dermed var minst uavgjort sikret  for Konnerud. Like etter tilbød Anders remis, som Jan Gunnar måtte ta i mot med tidsnød for begge, og en stilling som vekslet fra død remis, til seier for Anders om han hadde hatt tid til å regne på e6.

Resultatene var som følger:
Rasmus Haugland – Pål    1-0
Anders A – Jan Gunnar Fredriksen 0,5-0,5
Steinar Leite – Roger 1-0
Anders E – Kazim Yilmaz 1-0
Stig Atle Paulsen – Torfinn Bjørklund 1-0
Christoffer – Aud Norunn Strand 1-0
Per Erik Evensen – Bjørn  1-0
Egil – Abdulla Al-Kanany 0-1
Stian Andre Ramberg – Thomas  0-1
Per Arne – Jokkum Fuhrmann 1-0
Dirar Al Makkaw – Emma 0-1
Robert – Abdoshalam Qasibat 1-0

Resultater på Turneringsservice