Konnerud pauser sjakken frem til høsten

      Kommentarer er skrudd av for Konnerud pauser sjakken frem til høsten

Konnerud innstiller all fysisk aktivitet frem til over sommeren. Vi håper på oppstart medio august med samlinger igjen. Som mange andre klubber har vi flyttet aktiviteten inn på nettet og Anders arrangerer hver onsdag lyn- eller hurtigturneringer på Lichess.org – oppfordrer alle til å lage konto og ta kontakt med Anders som har nicket lolopo38. 

Dog ligger ikke styrene på hvileskjæret og det ligger an til gode turneringstilbud i byen når muligheten for å samles igjen kommer. Vi vil avholde styremøter frem mot sommeren og planlegge for gode opplevelser for alle medlemmer utover høsten og neste år. 

Likevel flytter også i disse tider sjakk-Norge på seg og Anders er innrullert i USF-akademiet hvor han vil få godt påfyll for å hjelpe klubben og sjakken videre i årene som kommer. 

Emma tar også skritt videre og er eneste deltaker fra Buskerud i forbundets nye prosjekt «Flere mot sjakktoppen» 

Flere søknader om NM-arrangement for 2021 er under behandling i forbundene og Konnerud sjakk-klubb vil stå klare når det fysiske sjakk-Norge igjen kan samles og være klare for å lage sjakkfester i Drammen og ellers der vi er ønsket i samarbeid med andre klubber.