Konnerud sjakklubb stenger til over påske

      Kommentarer er skrudd av for Konnerud sjakklubb stenger til over påske
Tirsdag kveld tok vi avgjørelsen om foreløpig å stenge Konnerud sjakklubb til over påske.
Klubbmesterskapet settes på pause, og partier som er spilt innen innsendingsfristen til Fide sendes da inn for rating. Får vi i gang turneringen igjen innen rimelig tid, spiller vi den ferdig som en 9 runders turnering, og sender resterende partier inn for ratingberegning som en konradturnering.
 
Vi holder dere informert, på facebook, på konnerudsjakk.no og via sms. Vi må se an hvilke nasjonale og lokale føringer som kommer for arrangementer Henviser også til Lichess klubben som Anders Aure har opprettet. Der kan vi møtes å spille på nett, mens vi venter på at brettsjakken igjen skal starte opp.