Åpent NM i lyn- og hurtigsjakk

      Kommentarer er skrudd av for Åpent NM i lyn- og hurtigsjakk

For 3. gang arrangerer Konnerud sjakk-klubb åpent NM i lyn- og hurtigsjakk. Vi starter med lynsjakk fredag 10. januar. Til nå er det 400 påmeldte. Hurtigsjakken spilles 11. og 12. januar med start klokken 11. 00 på lørdag. Til nå er det påmeldt 455, en klar forbedring på 70 opp fra 2018. Dette er norsk sjakk sin store helg tradisjonelt utover Landsturneringen, og stedet å møte gamle og nye bekjente gjennom en travel og fantastisk morsom helg. Her kommer alt fra stormestere til ferske spillere som er på jakt etter sine første ratingpoeng til en god samling. Fredrikstad bygget merkevaren jevnt og trutt opp gjennom 2000-tallet, før det de siste årene har flyttet rundt i landet.

I 2020 vil vi gjennomføre forhåndsregistrering. Det vil si at de som har registrert betailng og har en grønn hake ved seg i TS kan møte direkte til første runde. Dette vil lette i den største tidstyven og gi en ennå smidigere gjennomføring. Alle oppfordres til betale å til vipps 118202 (kjøp og betal) med merking av navn og turnering/gruppe senest 9. januar. Håper mange vil benytte seg av denne muligheten.

I dommerstaben har vi nå fått samlet en rekke av Norges FAer og NAer som vil holde orden på logistikken sammen med turneringsleder IA Henrik Sjøl. Det vil bli sendt 20 livebord gjennom helgen, på adressen http://konnerudsjakk.no/Live

Vi har nå fått støtte fra sparebankstiftelsendnb og handlet inn utstyr som gjør oss ennå mer selvforsynt i store turneringer, og mulighet for å hjelpe klubber i kretsen. 

Sjakkbutikken vil holde en stand i løpet av helgen med godt utvalg og dersom du ønsker noe spesielt kan det forhåndsbestilles og leveres i helgen. 

VELKOMMEN TIL SJAKKFEST I DRAMMEN!!