Konnerud grand prix 2019

Kommentarer er skrudd av for Konnerud grand prix 2019

Konnerud grand prix ble spilt på bydelshuset, 23. – 24. november med 1 runde hurtigsjakk og 4 runder langsjakk.

22 spillere til start, var i underkant av hva vi håpet på. Fordelt på to puljer ga det 8 spillere i A gruppen og 14 spillere i B gruppen. Med 8 livebrett, fikk alle spillerne vært innom på livebrettene i løpet av turneringen. Noe som særlig var populært blant foreldre som kunne sitte utenfor spillesalen og følge med.

I A gruppa ble det seier til Lars Johan Brodtkob, som har vært i fantastisk sjakkform den siste tiden. Med 4/5, var han et halvt poeng foran Intenasjonal mester Petter Haugli på andre plass, og ytterligere et halvt poeng foran Sigurd Loe Grøver på 3. plass.

I denne gruppen tok Anders 1,5 poeng, og scoret som forventet, mens Roger som sporty stilte opp for å unngå walkover i gruppa også tok 1,5 poeng. Riktig nok på walkover. Dette ga 6. og 7. plass av 8 spillere.

I B gruppa ble det svært jevnt, og 3 spillere endte med 3,5/5. Sigurd Lauås Gaure knep seieren på kvalitet foran Håvard Haug og John Olav Kroken. I denne gruppen tok Villum 2,5 poeng og ble nummer 9 av 14 spillere. Det virkelig positive var 22 ratingpoeng inn på kontoen.