Konnerud NGP 2018

      Kommentarer er skrudd av for Konnerud NGP 2018

Helgen 01.-02. desember arrangerte vi Konnerud NGP. Litt senere på året enn vanligvis, siden vi ikke ønsket å konkurrere med VM matchen i sjakk. Med desember arrangement ,ble det ikke så mange deltagere som vi håpet på, men 28 håpefulle spillere startet turneringen, og samtlige gjennomførte.

A-gruppa besto av 12 spillere, med stormester Johan-Sebastian Christiansen i spissen, som storfavoritt. Johan-Sebastian innfridde favorittstempelet , og avga kun en remis mot Trond Støre. På andre plass fulgte Lars Johan Brodtkorb fra Horten, som fikk 4/5 etter kun ha avgitt poeng mot vinneren. På 3. plass endte internasjonal mester Petter Haugli, med 3 poeng.

I den sammenslåtte B og C gruppa, ble det vår gode venn Kazim Yilmaz fra Modum som vant med 4/5. På 2. plass fulgte Jarle Bjeglerud fra Kongsberg, som gjorde comeback etter mange års opphold. Han ble også vinner av C. Som nummer 3 endte Andreas Røberg Beitnes fra Nordstrand. Begge disse med 3,5 poeng.

Anders fikk også 3,5 poeng i B-gruppa, men endte på 4. plass etter kvalitetsberegning. Roger tok 3 poeng på 6. plass, mens Villum endte som nummer 12 med 1,5 poeng.

Resultater fra turneringen kan finnes i Turneringsservice