Årsmøte 22. mars

      Kommentarer er skrudd av for Årsmøte 22. mars

Årsmøtet 2017 i Konnerud sjakk-klubb inneholder noe vi ikke har sett på noen år nå. Vi bytter ut styremedlemmer. Morthen gir seg som sekretær etter årsmøte, og vi søker hans etterfølger. Oppgaver vil være referatskriving av møter og protokoller etter årsmøter, samt bidra etter avtale. Leidulv gir seg ved nyttår som kasserer etter mange års innsats og vi må ha en ny fra årsskiftet 17/18. Vi har regnskapsprogram som inneholder både regnskap og fakturadel så hovedoppgaven vil være jobbing i disse og rapportere tilbake til styret under året og til årsmøtet. Roger og Håvard fortsetter om vi har tillitt blant medlemmene. Dersom du ønsker å ta tak som sekretær/kasserer gi et hint til Roger på 911 68 943 eller på en klubbkveld.